PODMIENKY POUŽÍVANIA

  • 1
    Ochrana osobných údajov
  • 2
    Zásady používania cookies

Ochrana osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám  poskytujete spracovávame v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov. Dobrovoľným vyplnením vašich údajov nám dávate automatický súhlas s ich spracovaním. 

Údaje, ktoré nám poskytujete/vaše meno a e-mailová adresa/slúžia na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami

V prípade vášho záujmu vám radi poskytneme údaje, ktoré o vás uchovávame. 

Aké údaje automaticky zaznamenávame? 

Pri návšteve našich webových stránok www.akousit.sk zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu. Z akej stránky ste na našu stránku prišli. Koľko času ste u nás strávili a na akých podstránkach ste sa pohybovali. Tieto údaje nemajú charakter osobných údajov a nie sú s vašimi osobnými údajmi prepojené. 

Na čo tieto údaje používame?

Vami poskytnuté údaje nám slúžia na analýzu a vylepšovanie našich webových stránok. Z odberu našich emailových noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na odhlasovací odkaz umiestnený v spodnej časti emailu. Alebo nám napíšte a my vás odhlásime. 

Vaše údaje neposkytujeme tretím stranám

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme a ani neposkytujeme tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je možné len na základe riadne vystaveného a právoplatného rozhodnutia Slovenskej republiky v súlade s platnými zákonmi. 

Zásady používania cookies

Používaním stránok www.akousit.sk vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s  nastavením Vášho prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a v prehliadači je povolené prijímanie súborov cookies, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomocníkovi každého priehliadača.

Čo sú cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho počítača. Súbory cookies sa ukladajú do priečinka vo Vašom prehliadači. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodné cookies vytvorila. Súbory „cookies“, ktoré používame, nepoškodzujú Váš počítač.

Prečo používame cookies?

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále zlepšovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah. Na našich stránkach môžu byť použité dočasné a trvalé súbory cookies. Dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení, kým stránku neopustíte. Trvalé cookies zostávajú na vašom zariadení do uplynutia ich platnosti alebo do ručného vymazania. Doba, počas ktorej si informácie ponechávame, závisí od typu súborov cookies.

Na našich webových stránkach používame niekoľko typov cookies.

  • Základné súbory cookies

Tieto súbory cookies tvoria základ pre prevádzku našich webových stránok a umožňujú používanie základných funkcií, akými sú napríklad zabezpečené oblasti alebo online platby. Základnými cookies sú napr. zapamätanie prihlásenia, umožnenie prístupu k zabezpečeným oblastiam bez nutnosti opätovného prihlásenia atď.. Bez týchto cookies nemôžeme poskytovať služby, ktoré tvoria základ našich stránok. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nemôžeme vám zaručiť plnohodnotnú funkcionalitu našich stránok.

  • Prevádzkové súbory cookies

Pomocou prevádzkových cookies zhromažďujeme štatistické informácie o tom, ako používate naše webové stránky. Tieto technické informácie nám slúžia na analýzu a vylepšovanie našich webových stránok z hľadiska obsahu, výkonu a dizajnu. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nemôžeme vám zaručiť plnohodnotnú funkcionalitu našich stránok.

  • Funkčné súbory cookies

Funkčné súbory cookie nie sú nevyhnutné, ale pomáhajú nám vylepšiť funkčnosť našich webových stránok. Ide napríklad o zapamätanie nastavení zvolených pri predchádzajúcej návšteve stránky, napr. rozloženie obsahu, výber lokality a p., aby ste ich nemuseli znova nastavovať. Pomocou týchto cookies zisťujeme, či vám už bola ponúknutá určitá služba alebo poskytujeme informácie z vašej aktuálnej oblasti, ak súhlasíte so zdieľaním takýchto informácií. Hoci použitie týchto cookies záleží výhradne na vašom nastavení, ich prípadným vypnutím by ste mohli prísť o niektoré služby, ktoré by sme vám mohli poskytovať.

  • Reklamné súbory cookies

Reklamné súbory cookies môžeme používať na našich webových stránkach na zobrazenie obsahu a reklám, ktoré sú prispôsobené Vašim záujmom. Tieto cookies môžu zhromažďovať informácie o Vašich zvyklostiach pri prehliadaní našich webových stránok. Môžu byť využité aj na rozpoznanie Vašej opätovnej návštevy našich webových stránok. Týmto spôsobom môžeme poskytovať na našich webových stránkach obsah a reklamy, ktoré sú pre vás relevantnejšie a  efektívnejšie cieliť priamu marketingovú komunikáciu, ale aj obmedziť počet zobrazení reklamy a merať efektívnosť reklamných kampaní.

  • Súbory cookies tretích strán

Na mojich stránkach  sa nachádzajú aj prepojenia a integrovaný obsah z iných webových stránok. Preto môžu byť počas používania našich webových stránok vytvorené súbory cookies, ktoré nepodliehajú kontrole prevádzkovateľa www.akousit.sk. Ide napríklad o prípad, ak prezeraná webová stránka používa nástroj na analýzu alebo marketingovú automatizáciu od tretej strany (napríklad nástroje spoločností Google) alebo zobrazuje obsah webových stránok tretej strany, napr. YouTube alebo Facebook. To má za následok prijatie súborov cookies od týchto služieb tretích strán. Prevádzkovateľ stránok www.akousit.sk nemá kontrolu nad ukladaním týchto údajov, ani prístup k týmto súborom cookies. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookies, prečítajte si zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookies týchto služieb na ich webových stránkach.

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Cookies, ktoré sa na mojich webových stránkach  používajú, si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia.

Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v ponuke pomocníka každého prehliadača.

Zodpovednosť za obsah webových stránok

Autor si vyhradzuje právo na zmenu obsahu a aktualizáciu webovej stránky, bez predchádzajúceho upozornenia užívateľov.